De bedste mid-range cykler

Din ideelle motorcykel skal falde inden for dit ideelle budget. Hvis du er på udkig efter en højkvalitetscykel, der fungerer godt til løb og træning med et mindre end latterligt pris, finder du en midtercykel, der kombinerer gode materialer med avancerede komponenter. Maker af de bedste mid-range cykler kompromitterer ikke komponenter, der giver meget slid, og de sparer dig penge ved ikke at omfatte funktioner, du kan leve uden.

Finde dit materiale Sweet-Spot

De bedste professionelle cykler bruger kulfiber til den ideelle balance af vægt, aerodynamik og lateral stivhed. Desværre leveres denne ydeevne med et voldsomt prislappe – godt over mange rytters budget. Aluminium legering rammer gør et godt kompromis. De er lidt tungere, men de giver stor stivhed og aerodynamisk formgivning til en brøkdel af prisen på kulstof. En aluminiumsramme kan fungere behageligt i årevis og giver god holdbarhed mod slitage. Aluminiumshjul er også gode alternativer til kulfiberhjul, og holder din cykel midt i markedets prisudspredning.

God Componentry

En budgetcykel bør ikke bruge budgetkomponenter. De bedste midterkomponent sæt bruger lette, holdbare materialer og præcisionsteknikker til at hjælpe dig med at skifte hurtigere, bremse hurtigere og bruge mindre tid i din lokale cykelbutik, der venter på reparationer. Opbygning i det bedste komponentsæt, du har råd til, giver dig det bedste afkast af din investering, da delkvalitet forbedres med hver prisstigning i de store producenters produktlinjer. Du kan muligvis spare penge på bremser, da de på alle prispoint normalt udfører tilstrækkeligt.