Tips om makeup for at skjule ar

Uanset om det er på dit ansigt eller på din krop, kan et ar undertiden gøre dig selvbevidst. Men det betyder ikke, at du ikke kan falske fejlfri hud til en særlig begivenhed – eller hver dag. Med makeup kan du nemt skjule et ar. Alt det kræver er de rigtige produkter og ordentlige teknikker.

Bedste sendetid

Scars har ofte en anden tekstur fra resten af ​​din hud, hvilket gør dem til at skille sig ud. Foundation og concealer kan skjule rødhed og anden hyperpigmentering i forbindelse med ardannelse, men de kan ikke gøre noget for at skjule ujævn tekstur. For at hjælpe med at glatte et ært område, start med en grundprimer. Vælg en silikonebaseret formel, der kan fylde ulden, så hudens tekstur fremstår mere jævnt. For den mest effektive applikation, klapp en lille del af primeren over arret.

Farvekorrekt

Før du anvender fundament og concealer, skal du starte med en farvekorrektor. Disse produkter ligner skjulere i tekstur og konsistens, men de kommer i nuancer som grøn, gul og lavendel. Disse toner hjælper modvirker misfarvninger på huden baseret på farvehjulet. Hvis dit ar er rødt, skal du vælge en grøn korrektion, fordi grøn og rød er modsatte hinanden på farvehjulet. For et ar, der har lilla eller blå undertoner, skal du vælge en gul korrektor. Hvis din ar har gule blå mærker, skal du bruge en lavendelkorrektor. Du skal bare klappe korrektoren over arret med din finger for at omhyggeligt arbejde det i huden.

Passe ind

Dæk farvekorrektur med højre concealer. En tyk, cremet formel fungerer typisk bedst for at skjule ard og glatte tekstur. For at sikre, at din concealer forbliver på plads, uanset hvor varmt eller fugtigt vejret er, skal du vælge en vandtæt formel. Brug din finger til forsigtigt at klappe concealer på plads. Hvis du beskæftiger dig med et meget lille ar, skal du bruge en børste til mere præcision.

Indstil det

Indstil din concealer med et gennemskinneligt pulver for at låse det på plads. Pulveret er let og tilføjer ingen yderligere farve til stedet. Vælg en løs, eller anvend presset pulver for bedre dækning. Brug en fluffy børste til forsigtigt at trykke pulveret over arret, så du ikke forstyrrer den korrektor og concealer, som du allerede har anvendt.