Radise leveren rense kost

Din krops primære rensningssystem, leveren, brænder konstant fedt og holder dit blod renset. Dette vitale organ producerer gal for sund fordøjelse og bortskaffer toksiner fra forarbejdede fødevarer, medicin, alkoholholdige drikkevarer og miljøforurenende stoffer. Vedligeholdelse af en sund lever sikrer overordnet godt helbred. Kontakt din læge, før du prøver en lever detox kost.

Betydning

Radiser renser leveren, forhindrer forstoppelse og giver et middel til nyresten, ifølge herbalisten Brigitte Mars, forfatter til “Rawsome! Maksimering af sundhed, energi og kulinarisk glæde med råvarer kost.” Europæiske naturopaths anbefaler en lang sort radise, kendt som vinter sorten, for at rense leveren og galdeblæren, siger Mars.

Fungere

Svovlbaserede kemikalier i radiser hjælper med at øge gallens strøm, hjælpe leveren og forbedre fordøjelsen. Radiser indeholder diastase, et enzym, der hjælper fordøjelsen af ​​stivelse. En japansk folkemedicin afhjælper daikon radise og gulerodssaft for at reducere hærdet fedtindskud, siger Mars.

Rensning med Radish Juice

En cocktail til rensning af leveren og galdeblæren og lindring af sinusbelastning anbefales af Rethinkingcancer.org. Bland lige mængder agurkesaft, radisejuice og grøn peberjuice. Appelsinjuice kan tilsættes for at forbedre smagen.

Radish Cocktail

Raw food advokat Ingrid Weithers-Barati skabte Radical Radish Cocktail med saft af radise, fennikel, agurk, selleri og orange, offentliggjort på Rawepicurean.net. Opskriften indeholder 1/2 flød radise med grønne toppe, 1 lille fennikel med stilke, 6 stilke selleri med blade, 1 stor agurk og 2 eller 3 friske appelsiner. Kør alle ingredienser gennem en juicer og nyd.

Overvejelser

Radiser har en opvarmning, stimulerende virkning, ifølge Mars. Hvis du oplever betændelse som gastritis, sår eller overskydende fordøjelsesvarme, anbefaler hun at reducere brugen af ​​radiser i din kost. Rådfør dig altid med din læge om ændringer i dine kostvaner.