Hvad man skal pakke i en frokost til vandreture

Uanset om du planlægger en kort gåtur gennem skoven eller en anstrengende dagstur, skal du prioritere at pakke ordentlig ernæring til brændstof på din vandretur. Stop til frokost markerer ofte midtpunktet for en vandretur og er en god mulighed for at genopbygge næringsstoffer og stoke op for returflyvningen. En blanding af komplekse kulhydrater og protein giver dig den energi, du har brug for til at opretholde fysisk aktivitet. Pak masser af vand til væsentlig hydratisering, især når du ikke vil være i nærheden af ​​en drikkevandskilde.

letfordærvelige

Forgængelig mad er fint at bringe på en dagstur, så længe du har midler til at holde det koldt og plads til det i din pakke. Opbevares letfordærvelige, såsom sandwicher, i en isoleret beholder med en ispakke. Poser af frosset frugt eller kasser med frossen juice vil holde mad kolde i nogle timer og optøde ved frokosttid. Opbevares mad med kød, æg eller majones koldt, indtil de spises.

Kulhydrater

Stok med fuldkorn og komplekse kulhydrater, såsom frisk frugt og grøntsager. Komplekse carbs frigiver energi langsommere end simple carbs, som giver dig mulighed for at føle sig fyldigere i længere tid. Undgå mad med for meget sukker. Selvom simpelt sukker i starten giver dig en energiforøgelse, vil dit energiniveau blive betydeligt lavere senere, siger Janet Seiber, en registreret dietist hos University of Tennessee Medical Center. Friske frugter, såsom æbler, appelsiner og pærer, holdes godt i en pakke, ligesom friske grøntsager, som gulerødder og broccoli. Brug en hårdsidet beholder til blødere produkter såsom kirsebærtomater, druer og blommer. Pak helkornsprackere eller sandwicher lavet med fuldkornsbrød.

Proteiner

Hylde stabile poser af tun er ideelle til en vandreture. Server tunfisk med osteskiver og fuldkornskakere, som giver påfyldningsprotein og fiber. Medbring en lille plastikburk med jordnøddesmør for at gå med krakkerne for yderligere protein. Hårdkogte æg er kompakte og praktiske. Sæt bitbit af stykker kold, stegt kylling i aluminiumsfolie og opbevar den i en isoleret beholder til traditionel picnic mad.

Fedtstoffer

Du har brug for en vis mængde fedt til energi, når du vandrer. American Hiking Council anbefaler pakningsfedt, der brænder langsomt, såsom ost og nødder. Hårde kød som pepperoni og salami rejser godt, men spiser dem sparsomt, fordi de kan være fede og højt i natrium. Bring bøf sommerpølse, som ofte pakkes i hyldefaste ruller, der ikke behøver at blive holdt koldt. Pak hårdere oste, såsom cheddar eller skiver af provolon, da de vil være lettere at spise på sporet og holde dem i din kolde, isolerede beholder. Valnødder og mandler er hjertesundede nødvalg.