Hvad er fordelene ved yoga og pilates?

Yoga og Pilates er begge former for motion, der involverer dit sind og krop. Du kan øve enten aktivitet på næsten ethvert gym eller wellnesscenter eller lære dem hjemme med en bog, dvd eller online tutorial. De grundlæggende former for begge øvelser kræver kun en matte og tilstrækkelig gulvplads. Fordi det er nemt at tilpasse begge øvelser til dit fitnessniveau, kan næsten enhver nyde de sundhedsmæssige fordele ved yoga og pilates.

Yoga er en gammel form for meditation engagerende i kroppen og sindet. Der er mange typer eller skoler i yoga, men den mest almindelige type i USA i dag er hatha, som fokuserer på fysisk tilstand og vejrtrækningsteknik. Andre typer af yoga, såsom raja og jnana, understreger meditation for følelsesmæssig, intellektuel og åndelig oplysning. Selvom yoga traditionelt er en vej til den generelle selvforbedring, bruger mange mennesker yoga som et middel til mental og fysisk velvære, ifølge den amerikanske yogaforening.

Joseph Pilates udviklede Pilates, en form for fysisk og psykisk konditionering, i begyndelsen af ​​det 20. århundrede. Han udarbejdede en serie af mat øvelser for at hjælpe tone og styrke delvis immobiliserede soldater fra første verdenskrig. Øvelserne er primært baseret på kerneforstærkning og fleksibilitet og indirekte bundet til yoga og kampsport. Pilates henviste til hans system af motion som “contrology”, fordi det kræver intens koncentration for kropslig kontrol. Det er muligt at udføre de fleste Pilates rutiner med kun en gulvmåtte, så kroppen virker som modstand. Nogle former for Pilates bruger også maskiner som reformeren, som giver mekanisk modstand.

Det mentale fokus og kontrolleret vejrtrækning, der kræves for at udføre yoga og pilates, hjælper med til at reducere stress. Øvelserne hjælper også med at regulere din søvn og forbedre dit humør. Yoga og Pilates kan medvirke til at reducere symptomer som træthed forbundet med forskellige sygdomme, herunder kræft, depression og kronisk smerte.

Øvelse af Pilates eller yoga kan bidrage til at forbedre fleksibilitet, bevægelsesområde, balance og kropsholdning. Pilates styrker og toner muskler uden at tilføje masse, hvilket gør det til en øvelse blandt dansere og andre atleter. Pilates styrker kerne- og rygmusklene og kan hjælpe med at håndtere rygsmerter. Yoga kan reducere din puls og blodtryk. Hverken Pilates eller Yoga er en aerob træning, så disse øvelser skal supplere en træningsrutine, der omfatter kardiovaskulær motion som svømning, jogging eller cykling.

Om Yoga

Om Pilates

Psykiske fordele

Fysiske fordele