Vil en elliptisk træner tone min røv?

Dine skinker eller gluteal muskler er en af ​​de største muskelgrupper i kroppen. En tonet balder kræver hyppig motion gennem muskelopbygning og toning øvelser, der målretter musklerne fra forskellige vinkler. Øvelse på en elliptisk maskine giver både kardiovaskulære og muskelbyggende fordele, der kan tone dine ben og skinker.

Betydning

En elliptisk øvelsesmaskine er designet til at efterligne bevægelsen af ​​jogging på en tredemølle uden jogging har stor indflydelse. For at bruge en elliptisk maskine placerer du en fod på hver pedal, og bevæger dig fremad eller bagud for at arbejde på musklerne og få hjertet til at pumpe. Elliptiske maskiner kan have variationer som bevægelige arme og hældning eller modstandsjusteringer for at øge intensiteten af ​​dine træningsprogrammer. Dette giver dig også mulighed for at arbejde dine muskler, herunder dine gluteals, på forskellige måder.

Muskler arbejdet

En 2007-undersøgelse foretaget af Madonna Rehabilitation Hospital bestemte, hvilken procentdel af gluteal musklerne der blev brugt til forskellige kardiovaskulære øvelser, ifølge “Women’s Health.” Udøvelse på en elliptisk maskine aktiverer 32,6 procent af dine gluteal muskler under træning. Dette er højere end tredive gang, træning på en trappe klatrer eller ridning en liggende cykel, men jogging på en løbebånd viste sig at aktivere flere gluteal muskler.

Modstand / Hældning

Mange elliptiske maskiner tilbyder justerbar modstand og hældning indstillinger, der kan ændre de gluteal muskler du aktiverer, ifølge Popular Fitness. I løbet af din øvelsesrutine kan du øge modstanden, hvilket får dine glutale muskler og ben til at arbejde hårdere for at drive de elliptiske pedaler fremad. At øge hældningen får også dine gluteal muskler til at arbejde hårdere for at løfte dine ben opad.

Tip

Mens du træner på den elliptiske vil du automatisk arbejde med dine gluter. En måde at øge din gluteal muskelaktivering er at trække dine hofter lidt bagud, ifølge “Women’s Health”. Dine skinker kan føle sig som om det stikker ud, men det hjælper med at aktivere musklerne. Skub dine hæle ned så meget som muligt for at øge spændingen i skinkerne.

Overvejelser

Ellipsetræner er gavnlige, fordi de kan opbygge muskelstyrke samtidig med at de forbedrer kardiovaskulær funktion. Hvis du har en ryg-, knæ- eller leddstilstand, der forårsager smerte, når du træner, kan elliptiske maskiners lave indvirkning reducere din ledsmerte. Men der er ulemper. Vægtbærende motion hjælper med at opbygge stærke knogler, som kan hjælpe med at forhindre osteoporose. Du kan ønske at skifte elliptisk øvelse med effektaktiviteter som gang eller dans, der medfører en vis effekt.