Tips om, hvad man skal bære på en koncert til en fyr

Uanset om du foretrækker klassisk musik eller heavy metal, er du chancen for at du vil deltage i live-præstationer på et eller andet tidspunkt. At finde det rigtige tøj til koncerter er ikke altid en nem opgave. Før du køber billetter, skal du tage et par minutter for at overveje de bedste måder at demonstrere din påskønnelse for kunstnere gennem korrekt kjole etikette.

Semi-formel Attire

Selv om semi-formelle påklædning ikke altid er reglen, er der lejligheder, såsom klassiske koncertåbninger eller dressy-koncertfordele, hvor det er mest hensigtsmæssigt. Mænds semitormale tøj indeholder typisk en mørk kjole, kjole skjorte, dæmpet slips, sort laklæder kjole sko og en valgfri vest. For en højprofileret orkesteråbning kan du bære en mørkblå, sort eller trækegrå jakkesæt med et sort silkebånd og en hvid kjole skjorte.

Business Attire

Erhvervsklær er ofte egnet til mindre formelle musikalske koncerter, såsom orkestermatikere eller live forestillinger, der finder sted i high-end spillesteder. Hvis du er i tvivl om kjolekode for sådanne lejligheder, fejl på siden af ​​forsigtighed og kjole business afslappet. Business casual omfatter en blazer eller sport jakke; mørke slips, khakis eller chinos; afslappet knap-down, kjole, polo eller åbne krave skjorter; dressy slip-on sko, såsom loafers, og en valgfri slips og vest. Et ensemble til en dagtimertoncert i parken kan omfatte chinos, en plaid button-down shirt og brown penny loafers.

Dressy Casual

Dressy-afslappet påklædning er bedst egnet til mere intime lokale forestillinger. Selvom mange mænd tror, ​​at de skal klæde sig for at imponere andre tilhørere, skal de faktisk klæde sig i vejen, der viser respekt og påskønnelse for de udøvende kunstnere. Intet siger uinteresseret på en lokal koncert, som en slidt T-shirt og rippede, sagging jeans. Selvom dressy casual og business casual er meget ens, vil den måde, hvorpå du bærer dit tøj gøre forskellen. For eksempel, bære mørkvaske jeans i stedet for khakis og par dem med en mørk brun eller sort knap-down skjorte, en matchende bælte og dressy læder loafers.

Casual

Casual klæde er passende til store offentlige koncerter, eller små koncerter, der finder sted i afslappede steder. I modsætning til almindelig tro omfatter ikke fritidstøj det tøj, du har på dig, når du slapper af i dit hjem. Passende tøj omfatter velplejede jeans, rene sneakers, polo shirts, T-shirts, afslappede knapper og down-collar skjorter og fragt eller Bermuda shorts. Selvom komfort og hygge er nødvendige aspekter af casual påklædning, skal du huske på, at dit tøj skal også passe til din personlighed og stil. For eksempel kan du bære sorte jeans, en hvid V-hals tee og fedora til en lokal indie-koncert eller boot-cut jeans, en rodeo skjorte og cowboy støvler til et se et country musik band.