Kosttilskud for at hjælpe med at få vægt

Mens du oftere hører om de kampe, der er involveret i vægttab, kræver det også en samordnet indsats for at lægge pund, især hvis man ikke naturligt lækker sig let. Visse kosttilskud tjener som koncentrerede kilder til kalorier, hvilket er en god ting til vægtøgning, da du skal spise 250 til 500 kalorier mere end du brænder hver dag for at se resultater. Men nogle urte kosttilskud tilbyder ikke betydelige kalorier, og de kan heller ikke tilbyde bevist vægtfordele fordele, enten. Ethvert supplement kan have bivirkninger, så det er vigtigt, at du snakker med din læge, før du tager en.

Proteinpulvere og rystelser

Proteinpulver og shakes er blandt de mest populære vægttilskuddstilskud, og med god grund er de bredt tilgængelige, selv i mange almindelige købmandsforretninger, og de smager godt. De leverer også kalorier, for eksempel har et kommercielt tilgængeligt valleproteintilskudshake 150 kalorier. Hvis du søger et overskud på 250 kalorier, får du mere end halvvejs til dit mål. At få nok protein hjælper også med at sikre, at du får mager muskelmasse – og ikke bare fedt som du får Vægt, så længe du også laver en øvelsesrutine rettet mod muskelforstærkning. Opbygning af nyt muskelvæv efter hver træning kræver aminosyrer, og proteinpulvere leverer typisk store mængder af de aminosyrer, du har brug for til muskler. En kommerciel valleprotein ryster indeholder for eksempel 26 gram protein. Mange pulvere er også designet til at være lave i kulhydrater og fedt, det samme kommercielle valleprotein leverer kun 7 gram kulhydrater og 2 gram fedt.

Weight Gainer Supplements

Hvis du har brug for hurtigt at få alvorlig vægt, kan et vægtforlængertilskud hjælpe dig med at nå dine mål. Ligesom proteinpulver forsyner vægttilskudsprodukter til protein af høj kvalitet, der kan understøtte muskelvækst. Selvom proteinpulver ofte leverer store mængder protein, men små mængder fedt eller kulhydrater, har vægtforøgende pulvere typisk en mere afbalanceret blanding af makronæringsstoffer – eller i det mindste protein og kulhydrater. For eksempel tilbyder et kommercielt tilgængeligt vægtforøgelsespulver 240 kalorier pr. Portion, der kommer fra dets 12 gram fedt, 21 gram kulhydrater og 10 gram protein. Nogle vægtforøgere pakker i masser af kalorier, så de kan hjælpe dig med at nå Dine kalorier mål. Et kommercielt tilgængeligt vægtforøgelsespulver forsyner 1.340 kalorier pr. Portion, hvilket kommer fra 277 gram kulhydrater, 50 gram protein og 3 gram fedt. Denne type af weight gainer kan være en god mulighed, hvis du har problemer selv spise nok kalorier til at opretholde din vægt. En vægtforstærker som denne kan dog ikke være sikker for personer med nogle medicinske tilstande, såsom nyresygdom. Du bør kun tage denne type meget højt kalorieindhold, high-carb, high-protein supplement, efter at du har fået din læge godkendelse.

Meal Replacement Shake Supplements

Meal replacement shakes indtager en mellemflade mellem proteinpulver og vægtforøgere. De har en tendens til at tilbyde en god balance mellem protein, kulhydrater og fedtstoffer som mange vægttilskud, men de er generelt kun en moderat kilde til kalorier, i modsætning til vægtforøgere, som kan tilbyde 1.000 kalorier pr. Portion eller mere. Meal udskiftninger kan hjælpe dig med at få vægt ved at tilføje kalorier til dit daglige indtag, og de tilbyder typisk også mineraler og vitaminer, der hjælper med at holde dig sund. For eksempel tilbyder en kommerciel måltid erstatning shake 267 kalorier pr 8 ounce servering, der kommer fra 7 gram fedt, 43 gram kulhydrater og 10 gram protein. Rystelsen er også beriget med næringsstoffer, den leverer B-komplekse vitaminer, jern og mere end halvdelen af ​​din daglige værdi for C-vitamin. Kalorieantalet og næringsindholdet i skifte af måltidskifte kan variere fra mærke til mærke, såvel som mellem produkter Fra samme mærke. Kontroller altid ernæringsetiketten, før du køber, og spørg en professionel om hjælp til at vælge den shake, der bedst er formuleret til dine behov.

Herbal Weight Gain Supplements

Ikke alle kosttilskud giver kalorier, nogle indeholder urte ingredienser, der hævder at stimulere din appetit eller øge din energi, så du lettere kan spise nok til at opfylde dine kalorier behov og magt gennem dine træningsprogrammer. For eksempel indeholder en kommerciel vægtforøgelse en proprietær urteblanding indeholdende indisk ginseng, amla og fennikel. Hvor godt er disse kosttilskud – eller noget plantesupplement – arbejde i luften. Urte kosttilskud behøver ikke at blive testet for sikkerhed eller virkning, før de rammer forretningshylder, forklarer Brown University, og supplerende beslutningstagere behøver ikke at bevise at tilskuddet faktisk indeholder det, der er skitseret på etiketten. Hvis du er interesseret i et urtetilskud, skal du tale med din læge eller en ernæringsassistent for at finde en, der kan virke for dig.

DIY taktik til at hjælpe vægtforøgelse

Sund vægtforøgelse kræver en livsstilsændring. Ingen vægtforøgelse vil give de resultater, du vil have, hvis du ikke kombinerer det med en sund kost og motion program. Det betyder at du rammer gymnastiksalen mindst to til tre gange om ugen for progressiv styrketræning, ideelt set efter et program designet af en professionel til at passe til dine unikke behov samt en kost fyldt med nærende magre proteiner, frugt og grøntsager, Øge kulhydrater som søde kartofler og fuldkorn, samt sunde fedtstoffer som nødder og olivenolie. Forøg kalorieindholdet i dine måltider ved at tilsætte pulvermelk til drikkevarer og fugtige fødevarer, den har 82 kalorier pr. En tredjedel kop tørt pulver. Du kan også lave dine egne rystelser derhjemme som en kilde til kalorier til hjælp med vægtforøgelse . For eksempel leverer en shake lavet af hel chokolademælk og en ekstra stor frossen banan 343 kalorier, mens en lavet af fuldmælk, en kop sødt frosne kirsebær og en spiseskefuld kakaopulver har 391 kalorier. Drikk en af ​​disse hjemmelavede shakes om dagen, og du vil lægge et pund om hver 10 dage uden at foretage andre diætændringer.