Vægttab og puls

Din puls er den rytmiske sammentrækning og udvidelse af arterierne med hvert hjerteslag. Denne rytmiske sammentrækning påvirkes af din vægt og dit vægttab. At have for meget vægt kan få dit hjerte til at slå hurtigere, mens vægttab kan sænke det til et sundt niveau. Men hvis du taber for meget vejer for hurtigt, kan din puls også blive påvirket negativt.

Hvilende hjertefrekvens

Høje hvileperioder er forbundet med en øget risiko for død. En undersøgelse af J. Malcolm Arnold og kolleger, der blev offentliggjort i maj 2008 i “The Canadian Journal of Cardiology”, viste, at personer med hjertefrekvenser på eller over 78 slag pr. Minut havde en 39 procent højere risiko for “en større vaskulær hændelse”, 77 procent Højere risiko for dødsfald i forbindelse med hjerte-kar-sygdomme og en 65 procent højere dødsrisiko fra enhver årsag sammenlignet med personer, der havde hviler puls på 58 slag pr. Minut eller mindre. En normal hvilepuls er mellem 60 og 80 slag pr. Minut, bemærker American Heart Association.

Vægttab forbedrer hvilende hjertefrekvens

Vægttab forbedrer hvilepuls og hvordan hjertet genoptages efter træning. “Journal of Cardiology” offentliggjorde en undersøgelse af Nagashima og kolleger i juli 2010, der involverede et 3-måneders vægttabsprogram bestående af en diæt, der er ordineret af en diætist og 2 timers gruppeøvelse om ugen. Efter tre måneder havde deltagerne lavere kropsvægt, kropsmasseindeks og procent kropsfedt samt en mindre talje og hofteomkreds. Deres hjertefrekvensgenopretning og hvilepuls blev også forbedret.

Reduceret risiko for død

Vægttab reducerer dødsrisikoen ved at nedsætte arteriestivheden forårsaget af ekstravægt. En undersøgelse offentliggjort i april 2010 udgave af “fedme” af Rider et al. Ønskede at finde en klinisk måde at måle den øgede dødelighed i forbindelse med fedme. Forskerne opdagede, at overvægtige undersøgelsesdeltagere havde en 14 procent stigning i aortapulsbølgehastigheden, eller PWV, et mål for stivheden af ​​aorta. Aortastivhed er forbundet med en øget risiko for kardiovaskulære hændelser og død. Deltagere, der tabte en betydelig vægt, omkring 50 procent af deres samlede ekstravægt, forbedrede deres PWV med 14 procent, hvilket igen vendte deres øgede risiko for død forbundet med aortastivhed.

Farer ved Crash Diet

At miste for meget vægt for hurtigt kan være farligt og forårsage dødelige afbrydelser i din puls. I 1977 var en meget lav kalorieindhold væske forbundet med 60 rapporterede dødsfald ifølge en artikel offentliggjort i tidsskriftet “Cirkulation” i december 1979. Mindst 9 af disse dødsfald var forårsaget af fatale ventrikulære arytmier. En ventrikulær arytmi er en unormal hjerterytme. For nylig er dødsfald forbundet med en kalorieindhold med lav kalorieindhold kaldet LighterLife blevet rapporteret i England. Mindst en død er blevet rapporteret fra hjertearytmi. John Garrow, en ledende fedmeekspert, citeret i en artikel i Englands “Daily Mail”, siger, at halve sultedietter kan medføre en reduktion af muskelvæv i organer, herunder hjertet. Denne udtømning af muskler kan forårsage arytmier.

Sunde måder at tabe sig

Massachusetts Institute of Technology, MIT, siger, at tabe sig er simpelthen om at bruge flere kalorier, end du spiser. MIT eksperterne siger den sikreste måde at tabe sig på er at skabe en kalorie mangel på 500 kalorier om ugen. De anbefaler at skære 250 kalorier fra din kost og brænde 250 kalorier gennem moderat motion.