Top ti mamma træning dvd’er

Uanset om du stadig hopper tilbage fra levering eller jagter efter små børn, skal du have en trænings-dvd, der respekterer din krop og din tid. Sørg for at rådføre dig med din læge, inden du begynder et postpartum træningsprogram.

Lindsay Brin’s Postnatal Boot Camp “og” Shiva Rea Mama & Baby Yoga “er to gode træningsposter i postpartumperioden, ifølge New Parent. Andre top muligheder omfatter” Leisa Harts FitMama: Postnatal Workout “og” Billy Blanks: Postnatal Power – Tae Bo Workout “, som begge er designet til at hjælpe nye mødre med at skære baby vægt under hensyntagen til deres genoprettende organer.

For mødre, der ønsker at opmuntre deres børn til at udøve, tilbyder både mor og småbørn fitness – tone, styrke og spille “og” stærke Mamas, Fit Families “både familie træning. For babyer i mødre giver “Jennifer Gianni’s Fusion Pilates – Motion med Baby” og “Happy Baby Workout” en sjov måde at holde de små engagerede, mens de giver mor en god træning.

Genvinde din præ-graviditet fysik toppe listen for mange moms, gør fitness ekspert Tracey Mallett er “Få din krop tilbage” træning den bedste mulighed for at miste pounds og toning op. For travle mødre, der har brug for tid til at stresse og afbalancere energiniveauer, er “Optaget Mom Yoga: Core & More med Stacy McCarthy” din bedste indsats.

Postpartum træning

Træning med børn

Bare for mor