To år gammel, der er varmt og siger, at hans øjne gør ondt

Mens de fleste årsager til følelse af smerte i hjerne og øje kan behandles hjemme, hvis din børns temperatur er over 102 grader F, eller hvis han udviser andre symptomer som røde eller hævede øjne eller udslæt, skal du straks kontakte din børnelæge. Dit barn kan lide af overbelastning, overdreven sol eksponering eller infektion fra en virus eller bakterier.

anstrengelse

Ifølge MayoClinic.com fluktuerer dit barns temperatur i løbet af dagen. Mens det ofte er lavere om morgenen, har kroppstemperaturen tendens til at stige sent. Som dit barn træner, udvider kapillærerne under huden for at tillade mere blod at strømme til overfladen, hvor det kan afkøles ved lufttemperatur og sved. Den øgede blodgennemstrømning kan få ham til at føle sig varm. Hvis han er træt, kan han også klage hans øjne ondt. Hvis han er dehydreret, kan han få hovedpine, der kan beskrives som smerte bag øjnene.

Solbelysning

Hvis dit barn får for meget udsættelse for solen eller varme, fugtige temperaturer, kan han udvikle solskoldning, varmekramper eller varmeslag. Solskoldning opstår, når dit barns hud udsættes for for længe og får dit barns hud til at blive rødt og varmt. Dit barns øjenkugler kan også blive solbrændt og kan føle sig smertefulde eller kedelige. Varmekramper opstår, når dit barn bliver overexert i varmt vejr. Hans hud kan være varm og svedig, og han kan udvikle kramper i maven, arme eller ben. Træthed ved overbelastning kan medføre, at hans øjne gør ondt. Hvis der ikke behandles ubehag, kan varmekramper udvikle sig til varmeslag, en livstruende tilstand, der opstår, når dit barns kropstemperatur stiger over 104.

Feber

Mens de fleste fevers er midlertidige og ufarlige, skal du kontakte din børnelæge, hvis din børns temperatur stiger over 102 grader eller ikke falder efter ca. 72 timer. Ifølge MayoClinic.com kan feber skyldes infektion, varmeudmattelse, solskoldning, nogle medicin og immuniseringer. Symptomer på influenza inkluderer feber og øjen smerte. Overdreven fysisk anstrengelse, badning og for meget tøj kan også forårsage en midlertidig feber.

Andre årsager

Andre, mindre almindelige, men mere alvorlige årsager til, at et barn er varmt og har øjenpine, omfatter periorbital cellulitis, en øjeninfektion, som kan forekomme hos børn under 6 år og tidsmæssig arteritis, en betændelse i blodkarrene, som normalt opstår efter 50 år, men kan Påvirker børn.