Hvad er den optimale varighed for en vægtløftning træning?

Uanset om du er ny i gymnastiksalen eller en erfaren vægtløftende dyrlæge, kan det være svært at bestemme den optimale mængde tid, du skal bruge til at udføre modstandstræningstræning. Det kan virke som længere er bedre, men kvaliteten af ​​din træning vil falde af, jo længere den varer. Ifølge bodybuilding ekspert Jason Ferruggia, bør du sigte på at holde din samlede træningstid under 60 minutter. Med lidt planlægning kan du stadig få en dræber træning uden at dedikere en stor del af din dag til motion.

Få mest muligt ud af din time i fitnesscentret ved at maksimere træningsintensiteten. Udfør kørstræning eller højintensiv modstandstræning ved at begrænse hvile mellem sæt til mindre end et minut. Planlæg din træningsdeling, så du ved præcis, hvilke kropsdele du skal træne på en given dag, og gå ind i gymnastiksalen med en klar plan for angreb. Jo flere dage du træner, jo færre muskelgrupper skal du udøve for hver træning, og jo mere fokus vil du kunne give til hver uden at gå ud over dit 60 minutters vindue.

Planlægning træning