De bedste strækninger for sacroiliac smerter

Din sacroiliac joint er det punkt, hvor den nederste del af din rygsøjle, kendt som sacrum, møder dit bækken. Selvom det betegnes som et led, bevæger sig ikke den sacroiliacale led, men betyder i stedet det punkt, hvor disse to områder kommer sammen. Den sacroiliacale sammensætning repræsenterer de punkter, hvor to områder, der er underlagt pres og belastning på din krop, kommer sammen: nederste ryg og hofter. Stretched ledbånd og muskler, og pres på din rygern kan forårsage smerte i denne region. Stretching for at lindre denne smerte kan hjælpe dig med at reducere betændelse og forbedre nedsat bevægelsesområde.

Tensor fascia lata er musklen resten på ydersiden af ​​din hofte. Når musklerne er stramme, kan du opleve sacroiliac smerter, fordi musklerne virker på sacroiliac leddene. Aflast muskelspændingen ved at stå med din højre side til et væg eller stabilt møbel, hvile din højre hånd på den til støtte. Løft dit højre ben fremad i luften, så til siden for at krydse benet lidt over venstre. Du skal føle en strækning i din højre hofte. Vip din øvre ryg mod din venstre side for at uddybe stretchen. Hold denne position i 30 sekunder, og sænk derefter benet. Gentag tre gange, og udfør derefter 3 til 6 forskellige tidspunkter i løbet af dagen.

Lænderegionen henviser til din nedre rygsøjle. En nerve kendt som sciatic nerve strækker sig fra lændehvirvelsområdet til sacroiliac joint, som kan forårsage nervesmerter på hofter og ben. For at lindre denne smerte skal du lægge en pude bag hovedet og læg din nedre ryg på gulvet med dine fødder fladt på jorden. Dine fødder og knæ bør røre hinanden. Hold dine hænder lige ved dine sider med dine palmer vendt nedad. Drej forsigtigt knæene til højre side, men løft ikke dine hofter eller tilbage fra jorden. Stop rotationen, når du føler, at dine hofter løftes. Hold i denne position i fem sekunder, og drej derefter til din venstre side og gentag øvelsen. Strek hver side fem gange.

Denne yoga pose specifikt retter sig mod musklerne omkring sacroiliac joint. At udføre, sidde med dine fødder rørende hinanden. Flyt dit højre ben over din venstre for at krydse dine ben. Dit højre knæ skal være næsten centreret med din venstre og din højre fod ved venstre hofte og vice versa. Hold ryggen lige, når du løfter din højre hånd i luften. Bøj ved albuen for at sætte armen bag dig, og tag den højre hånd med din venstre hånd, hvis det er muligt. Træk vejret dybt, mens du føler stretch i hele ryggen, især dit øvre bækken. Du kan læne lidt frem for at uddybe strækningen. Prøv at holde posen i et minut, slip derefter arme og ben og gentag på den anden side.

Piriformis muskel krydser over din hofte og forårsager stramhed i sacroiliac joint. For at strække hofterne skal du ligge på ryggen med dine ben forlænget. Bøj dit højre ben for at trække dit højre knæ mod venstre kiste. Brug dine hænder til at trække benet lidt længere. Du bør føle strækningen på den ydre del af skinkerne. Hold strækningen i 30 sekunder, slip derefter strækningen for at sænke benet. Gentag for at strække dit venstre knæ mod højre bryst. Gentag på hver side tre gange og udfør hele dagen efter behov.

Tensor Fascia Lata Stretch

Lumbal Rotation

Cow Face Pose

Piriformis Stretch