Vil du få vægten tilbage efter at have taget kostpiller?

Uanset om din læge har ordineret dig diætpiller eller du har købt dem over disk, skal du forstå deres funktion, før du begynder at tage dem. Du kan opdage, at mens du har opnået vægttab, mens du tager pillerne, fik du den vægt tilbage, når du stoppede med at tage medicinen. Væg forsigtigt fordelene og ulemperne, inden du begynder en diætpille under din læge.

Fungere

Din læge kan tale med dig om at gå på kostpiller, når du har problemer med at tabe vægten alene. Uanset om du har en fødevareafhængighed, er du sygdomsfedme og i fare for at miste dit liv eller bare nødt til at lære at spise mere omhyggeligt, kan kostpiller hjælpe med at fremskynde din egen indsats for bedre resultater. Nogle piller, såsom orlistat eller Alli, blokerer absorptionen af ​​fedt i kroppen, mens andre piller, såsom diethylpropion, hjælper med at bremse din appetit.

Fordele

Kostpiller kan hjælpe med at gøre forskellen, når din egen indsats ikke er nok. Mens du kan købe Alli over-the-counter, ifølge Mayo Clinic, skal din læge ordinere diethylpropion og phentermine. Det betyder, at du har åbnet en dialog med din sundhedspleje om din vægt, og han har fundet det nødvendigt, at du forsøger diætpiller til at hjælpe dig med at tabe vægten. Kostpiller kan hjælpe dig med at holde motivet for at opretholde en sund livsstil.

Ulemper

Når du holder op med at tage dine diætpiller, kan du stoppe slankekure og overvåge dit kalorieindtag. Uden ekstra boost af kostpiller, kan du få vægten igen. Kostpiller lærer dig ikke hvordan man skal spise rigtigt, så medmindre du er proaktiv i at sikre en sundere livsstil, når du holder op med piller, vil vægttabet også stoppe. Du kan også få afhængighed af kostpiller, ifølge FamilyDoctor.org, en afdeling af American Academy of Family Physicians, hvorfor du bør stoppe med at tage dem med en læge vejledning og vejledning alene.

Sikkerhed

Prescribed og over-the-counter kostpiller er typisk sikre, da de er blevet godkendt af FDA udtrykkeligt for vægttab, og de har minimal bivirkninger. Vægttab kosttilskud, er dog ikke så stærkt reguleret af FDA, hvilket betyder, at de ikke er testet for ingrediens sikkerhed. Du kan få flere uønskede virkninger, efter du har taget vægttabtilskud og såkaldte kostpiller, da deres mærkningskrav ikke er de samme som for lægemidler, ifølge nutritionist Anne Collins.

Overvejelser

Kostpiller er ikke den eneste måde at tabe sig på. Faktisk bør du kun bruge kostpiller under anbefaling og tilsyn med din læge. Du vil efterhånden få vægten tilbage efter at have taget kostpiller, hvis det er den eneste handling du har taget imod din vægt. I stedet for at stole på piller rådgiver Medline Plus, forsøger at dyrke en sundere livsstil gennem fysisk aktivitet, lavt kalorieindhold og omskiftning til drikkevand i stedet for sukkerholdige drikkevarer. En sund kost lærer dig den rigtige måde at spise, så du kan klare din vægt på ubestemt tid.